Бракераж хаттамасы
«Ш.Уәлиханов атындағы жалпы орта білім беретін мектебі» коммуналдық
мемлекеттік мекемесі бойынша бракераждық
комиссия отырысы
№2
23.10.2023 жыл
Күн тәртібінде:
1.Мектеп асханасындағы тамақтың сапасын тексеру қорытындысы.
2. Мектеп асханасындағы тамақтың әзірлену сапасы мен сақталу
орнына бақылау жасау туралы.
Тыңдалды:
Мектеп асханасындағы тағам өнімдерінің сапасын, олардың сақталу
мерзімдері мен жағдайларын, дайындау технологиясына, ас блогының
санитариялық жағдайына бақылау жүргізілді. Күнделікті дайындалған
тамақтың сапасы, құрамы мен массасына бракераж жүргізіледі.
Күнделікті аз мәзірі жарма өнімдері, тауық еті, ет, нан өнімі, жемістер,
сұйық май өнімі, сүт тағамдарынан тұрады. Ас мәзірі толық орындалады,
тамақ сапасы жоғары.Тағамдар жаңадан әзірленіп, өз балғындылығына
сәйкес келеді
Шешімі:
1.Ас мәзірінің дұрыс құрылуы мен нормаға сәйкестігі, дайын тағамның
каллориясы күнделікті қадағалансын.
Бракераж комиссиясының төрайымы:
Әбішева Г.Қ - директордың ТІЖО орынбасары
Комиссиясының мүшелері:
Уалихан Н.Я- мектеп медбикесі
Бытымбаева Е. –қамқоршылық кеңес мүшесі