Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу
18 қаңтар 2024 жылы мониторинг комиссиясы мектеп асханасында балалардың тамақтану
сапасын мониторингілеу үшін сапалы тамақтануды, жеткізілетін тамақ өнімдерінің
сапасын, білім беру ұйымдарында тамақ өнімдерін дайындау
және өткізу кезінде №76 санитариялық-гигиеналық талаптардың сақталуына мониторинг жүргізді:
ас блогында (асханада):
- жұмыстың ұйымдастырылуын;
- тамақ өнімдерінің сапасын,
- тамақ өнімдерін дайындау технологиясын және оны орындау мерзімдерінің сақталуын;
- балалардың негізгі қоректік заттарға физиологиялық қажеттіліктеріне тағамның сәйкестігін;
- ас блогы қызметкерлерінің жеке бас гигиенасы ережелерін сақтауын қадағалады.
СанПин ережелерін қатал сақтауды айтылып,
ұсыныстар берілді
сапасын мониторингілеу үшін сапалы тамақтануды, жеткізілетін тамақ өнімдерінің
сапасын, білім беру ұйымдарында тамақ өнімдерін дайындау
және өткізу кезінде №76 санитариялық-гигиеналық талаптардың сақталуына мониторинг жүргізді:
ас блогында (асханада):
- жұмыстың ұйымдастырылуын;
- тамақ өнімдерінің сапасын,
- тамақ өнімдерін дайындау технологиясын және оны орындау мерзімдерінің сақталуын;
- балалардың негізгі қоректік заттарға физиологиялық қажеттіліктеріне тағамның сәйкестігін;
- ас блогы қызметкерлерінің жеке бас гигиенасы ережелерін сақтауын қадағалады.
СанПин ережелерін қатал сақтауды айтылып,
ұсыныстар берілді